500 billetter og over 40 års erfaring. Kampbillett, hotell og fly bestilles her!

Viktig informasjon!

For å kunne benytte Supporterklubbens sesongkort på Old Trafford må alle reisende være medlem i både Supporterklubben og MUFC England. Du kan enkelt ordne begge medlemskapene gjennom Supporterklubben når du registrerer de reisende på din bestilling inne på Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling.

Bli medlem
 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  FRE. 16.08.2024
  21:00
  bekreftet
  Fulham

  Fulham

 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  LØR. 31.08.2024
  16:00
  ikke bekreftet
  Liverpool

  Liverpool

  SØKNAD STENGT - KAMPEN ER UTSOLGTSjekk ut vårt øvrige tilbud på Turer & Billetter
 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  LØR. 28.09.2024
  16:00
  ikke bekreftet
  Tottenham Hotspur

  Tottenham Hotspur

  UTSOLGT

  TEMATUR BORG`S CAROUSE i MANCHESTER: Vi spaserer gjennom gatene i Manchester for å besøke 5 sjarmerende og historiske puber. Mellom hver pub blir det noen stoppesteder underveis hvor historie/fun facts om byen, fotball og bandene i byen som har alt utenom en strand. Vi starter med lunsj før vi tar runden. Dersom du ønsker å delta på dette kjøper du tilleggsproduktet Tematur inne på fane Kjøp Tilleggsprodukter på Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling. NB: begrenset kapasitet.

 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  LØR. 19.10.2024
  16:00
  ikke bekreftet
  Brentford

  Brentford

  TEMATUR DANSEN RUNDT GULLKALVEN: Med ligagullet som glapp til Leeds fremdeles friskt i minnet, forberedte både spillere, fansen og klubbeierne i Manchester United seg på en ny hverdag med nyvinningen Premier League. "It´s a Whole New Ball Game", lovet Sky Sports, og det kan vi trygt si at det ble. I 1992 hadde Manchester United en omsetning på drøye 12 millioner pund. I 2024 var omsetningen 648 millioner pund. Inntektene fra sponsorer og TV-stasjoner har skutt i været, og Premier League-klubbens samlede inntekter har økt med vanvittige 2600% siden oppstarten for 32 år siden.

  Og da er vel alt strålende vel? Ikke helt. De samlede utgiftene har nemlig økt med 3600 prosent. Hvem er vinnerne og taperne i denne dansen rundt gullkalven?

  Supporterklubbens Bjarte Valen har i en årrekke skrevet, kommentert og dekket selve driften av Manchester United. For første gang byr han nå på et spesialskrevet sceneshow, med glimt i øyet, der eiere, spillere, managere og ikke minst penger står i fokus.. Dersom du ønsker å delta på dette kjøper du tilleggsproduktet Tematur inne på fane Kjøp Tilleggsprodukter på Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling. NB: begrenset kapasitet.

  Lokalavdelingstur Red Army Nesodden: Det arrangeres lokalavdelingstur for Red Army Nesodden til denne kampen. Følg med i lokalavdelingen for mer info. Merk din bestilling på Min Manchester-tur med Red Army Nesodden så vil leder få kontaktinfoen slik at dere kan samles i Manchester.

 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  LØR. 02.11.2024
  16:00
  ikke bekreftet
  Chelsea

  Chelsea

  UTSOLGT

  TEMATUR Uno LIVE I MANCHESTER: Bli med Uno på tur til Manchester! Vi bygger videre på fjorårssuksessen etter fulle hus på live-podkast i Manchester med Jon Martin, Fredrik og Eivind! Dersom du ønsker å delta på dette kjøper du tilleggsproduktet Tematur inne på fane Kjøp Tilleggsprodukter på Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling. NB: begrenset kapasitet.

 • Manchester United

  Manchester United

  Premier League

  LØR. 09.11.2024
  16:00
  ikke bekreftet
  Leicester City

  Leicester City

  Dansk tur: på denne turen vil det være dansk reiseleder, og et eget program for dere som er fra Danmark. Dette blir klart tettere på kamp. Gi en melding i kommentarfanen på MIn Manchester-tur om du bestiller fra Danmark.

Manchester United Supporters Club Norway logo

Copyright

Materialet på united.no er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten godkjenning direkte fra ansvarlig redaktør er enhver kopiering, lagring, og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Bruk i strid med lov/avtale kan medføre erstatningsansvar.

© 2023 Manchester United SUPPORTERS CLUB NORWAY