Bli med supporterklubben på tur

Støtt Supporterklubben ved å kjøpe hotell eller kombinasjonen hotell og fly fra oss. Prisene skal være vel så gode som du finner på nettet selv!

Bekreftelse av kampdato

Terminlisten kommer hvert år midt i juni. Da får alle kampene foreløpig kampdato. Alle kampene som er satt opp i en helg har foreløpig dag og tidspunkt lørdag kl 15 engelsk tid, men TV plukker sine kamper slik at kamp kan flyttes til fredag kveld, tidlig og sent lørdag eller søndag, og til mandag kveld. Likeledes kan midtukekamper flyttes til dagen før eller etter, og til et annet tidspunkt for avspark enn det som er oppgitt når terminlisten kommer.

TV velger sine kamper i bolker utover sesongen, og da normalt ca 6 uker før kampdato.

Vi vil oppdatere bestillingsskjema så fort kamper er bekreftet, og vi vil også informere via Min Manchester-tur til dere som allerede har bestilt tur til kamper som ikke er bekreftet på bestillingstidspunktet.

Nødvendige medlemskap

Alle som benytter Supporterklubbens kampbilletter på Old Trafford må være/bli medlem i både Supporterklubben og MUFC England.

Årsaken er at det er en medlemsfordel i Supporterklubben å ha tilgang til våre billetter, samt at selve billetten blir overført til til den enkelte reisende gjennom medlemskapet i MUFC England.

Billettkategorier

Supporterklubben har over 500 faste seter på Old Trafford. Under ser du hvor på stadion Supporterklubben har billetter.

Kjøper du vilkårlige billetter plasseres du fortrinnsvis i de røde blokkene, men dersom billettfordelingen krever det, vil bestillinger med vilkårlige billetter kunne plasseres i hvilken som helst av blokkene Supporterklubben har billetter i.

Reisefølget sitter uansett samlet etter samme praksis som for alle billettkategorier: reisefølge på fire personer og flere kan i sjeldne tilfeller måtte splittes i to eller flere grupper innenfor samme tribuneområde. Ingen vil sitte alene, og reisefølger med barn prioriteres mht å unngå å splittes.

Første etasje langside Upper (blå)
NOK 875
Andre etasje langside Sir Alex Ferguson Stand (grønn)
NOK 775
Andre etasje West Stand / Stretford End (gul)
NOK 700
Første etasje langside Lower (orange)
NOK 775
Safe Standing i North/East Quadrant (rosa)
NOK 700
Andre etasje East Stand (lilla)
NOK 700
Vilkårlige plasser, mest sannsynlig røde blokker, men kan bli plassert i alle blokker
NOK 700

Hotell

Vi tilbyr hotell til konkurransedyktige priser og du støtter samtidig Supporterklubbens arbeid med Turer & Billetter om du kjøper overnatting gjennom oss.

Kjøpes overnatting sammen med kampbillett legges det til fredag - mandag for helgetur og dagen før kamp til dagen etter kamp for midtuke i bestillingen din. Dette kan enkelt endres via Min Manchester-tur i etterkant av gjennomført bestilling om ønskelig.

Kjøpes det sammen med fly og kampbillett er hotelloppholdet låst til fredag-mandag. Sjekk våre alternativer under samt tilhørende priser.

Merk at prisene er oppgitt pr rom pr døgn.

Fly

Vi gjør oppmerksom på at vi kun tilbyr fly fra Norge, og at SAS er vår partner på fly.

Vi har til de fleste kampene seter på direkteflyet tur/retur Oslo Manchester med utreise fredag morgen og hjemreise mandag med ankomst Oslo tidlig ettermiddag.

Merk at om du har tilknytning til/fra Oslo så blir denne fortrinnsvis grytidlig fredag, men det kan forekomme at tilknytning kun er mulig med utreise torsdag. I slike tilfeller må du selv sørge for overnatting i Oslo torsdag til fredag.

Sjekk aktuell kamp for deg om vi har fly tilgjengelig eller ikke.

Til midtukekamper tilbys ikke fly.

FLY tur/retur Oslo - Manchester
NOK 4 750
Tilknytning Nord-Norge, dersom du flyr fra destinasjon nord for Trondheim.
+ NOK 1 950
Tilknytning Sør-Norge, dersom du flyr fra destinasjon Trondheim og sørover
+ NOK 1 500

Medlemsfordeler

Vi jobber med å fornye medlemsfordelene for 2023/2024. Under kan du se medlemsfordelene for 2022/2023.

Tilleggsprodukter

Supporterklubben legger til rette for at du skal kunne skreddersy din egen helg i Manchester. Vi vil ha noen faste tilleggsprodukt, men også noen variable alt etter hvilke muligheter Manchester som by har å tilby, eller om det er spesielle Manchester United-event vi arrangerer.

Eksempler på faste tilleggsprodukter er kamptransport, omvisning på Old Trafford og en ekstra kamp om terminlisten gir muligheter for det.

Nyttig informasjon på kampdag

Kampdag er turens høydepunkt. Her kommer noen tips:

  • Hvordan komme seg til og fra Old Trafford.
  • Spillerne møter på Old Trafford 3,5-4 timer før avspark. De går da inn på hjørnet av South og West. Spillerne stopper ikke på vei inn på stadion før kamp.
  • Før kampen er Megastore åpen, og det er mange uoffisielle supporterboder utenfor stadion. Det er også mange boder som selger fastfood som hamburger, pølser og pommes frites.
  • Det er mange puber i området rundt stadion. Noen få tillater barn under 18 år; for eksempel The Trafford og andre etasje på Hotel Football. Ellers har du Bishop Blaize, Tollgate og kjeller på Hotel Football som de mest populære.
  • Stadionportene åpner 2 timer før avspark. Lite skjer inne på stadion før oppvarming ca 35 minutter før kampen starter. Vi oppfordrer alle til å gå til sin inngang minst 45 minutter før avspark. Her kan du sjekke hva du kan ha med deg inn på stadion på kamp.
  • Etter kampen stopper som regel i det minste noen av spillerene på vei ut av stadion på hjørnet av South og West. Da er det mulig å få selfie/autografer. Det kan ta opp til et par timer etter kampslutt før de kommer ut, og du må beregne at det er en del folk der.

HC-billetter

Sammen med den Islandske supporterklubben har vi et sesongkort på den nye handikap-seksjonen på Stretford End tilgjengelig for våre medlemmer. Merk at plassen er for rullestolbruker pluss en ledsager.

På siden Turer & Billetter finner du alle kampene vi tilbyr billetter til, og du finner da tilgjengeligheten på billettkategorien HC – billett + ledsager når du klikker deg inn på en gitt kamp.

Dersom Supporterklubbens sesongkort er utsolgt til en kamp du ønsker HC-plass på så er der muligheter til å søke via den ordinære kamp-til-kamp-trekningen av billetter til plassene på handikap-tribunen via manutd.com. Her kommer svaret ført fire-fem uker før kamp, noe som kan bli i seneste laget for noen. Vi kan være behjelpelige med søknader her. Ta kontakt på per@united.no om du trenger mer info/hjelp. 

Manchester United Supporters Club Norway logo

Copyright

Materialet på united.no er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten godkjenning direkte fra ansvarlig redaktør er enhver kopiering, lagring, og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Bruk i strid med lov/avtale kan medføre erstatningsansvar.

© 2023 Manchester United SUPPORTERS CLUB NORWAY